Hesabını sil

Son güncelleme: 11 Ekim 2026

Dileda hesabını istediğin zaman kalıcı olarak silebilirsin. Silme işlemi geri alınamaz.

Silindiğinde ne olur?

  • Adın, e-posta adresin, şifren, planın ve kalan ders hakların hemen silinir.
  • Yaklaşan derslerin iptal edilir; adın ders katılımcı listelerinden çıkarılır.
  • Öğretmensen yaklaşan derslerin iptal edilir ve öğrencilerin hakları iade edilir.
  • Kullanılmamış ders hakları ve Pro üyelik iade edilmez; aboneliğini mağaza ayarlarından ayrıca iptal etmelisin.
  • Cihazındaki öğrenme ilerlemesi uygulamayı silene kadar cihazında kalır.

Nasıl silinir?

Uygulamadan

Profil → en altta Hesabı sil.

Buradan

Önce giriş yap, sonra bu sayfaya dön.

Giriş yapamıyorsan

Hesabının e-posta adresini belirterek kerimgedik07@gmail.com üzerinden bize yaz; hesabını en geç 30 gün içinde sileriz.